ELS FALCONS DE VILANOVA COMENCE'N LA TEMPORADA 2012.

El proper dia 12 de maig de 2012, els Falcons de Vilanova actuaran i faran un taller de Falcons a la IX Festa per una societat inclusiva al Garraf 2012, que aquest any es celebra a Sitges, al passeig de la Ribera ( passeig marítim ) cruïlla C/ Espanya, sota l'Església de Sitges, des-de les 16:30 fins les 19:30 hores.

Aquesta serà l'actuació que donarà el tret de sortida d'actuacions d'aquesta temporada dels Falcons de Vilanova. Seguida d’un altre actuació-taller el dia 13 de maig pel matí, en la que els Falcons de Vilanova traspassant fronteres faran tot un seguit de figures a les Haimes per la dignitat del Poble Sahrauí plantades a  la platja de Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú.

Desprès de la divulgació que s'ha portat a terme, tant a través de aquest diari, com  repartint material de lectura per diferents escoles i biblioteques de la ciutat, i fen tallers de Falcons. També van tindre una parada els Falcons de Vilanova a la rambla a la diada de Sant Jordi, on es van vendre roses, llibres, contes, punts de llibres i diferent material relacionat amb el mon falconer. Amb tot aquest seguit d'activitats divulgatives s’aconseguí que s'augmenti el nombre de Falconers i Falconeres, sobre tot el nombre de canalla.

Passats dos mesos des-de que van començar els assajos s'encara una bona temporada en la que els Falcons de la faixa blava celebraran el seu quarantè aniversari com a colla. Tenen tot un seguit de activitats per celebrar-ho, com l'actuació que faran el proper mes de juny, juntament amb una exposició de fotos de la colla i diferent material falconer, a la vegada que es posarà a la venda samarretes, dessuadores, punts de llibre, encenedors, figures, etc. tot amb motius dels Falcons de Vilanova, per a la canalla hi haurà un concurs de dibuixos dels Falcons de Vilanova que ja esta en marxa. Si algun nen o alguna nena s'anima pot portar el seu dibuix a la nostra seu els divendres de 20:00 a 22:00 hores, que es troba al C/ unió nº 5, o be enviar-ho per correu a Falcons de Vilanova i la Geltrú C/ Sant Sebastià, 11 ( Espai Toc ) 08800 Vilanova i la Geltrú.

Us esperem a tots i a totes per poder fer una festa ben gran.

Darrera actualització ( divendres, 12 d'abril de 2013 00:08 )

 

ELS FALCONS DE VILANOVA INICIEN ELS ASSAJOS DE LA TEMPORADA EN QUE CELEBREN EL SEU QUARENTÈ ANIVERSARI.

Aquest proper divendres 2 de març, els Falcons de Vilanova, desprès d'un intens carnaval, començaran de nou els assajos de la temporada 2012, els assajos es realitzaran tots els divendres de 20h a 22h a la Peixateria Vella; C/ de la Unió, 5. Els assajos estan oberts a tothom  qui vulgui provar i comprovar en persona que és fer falcons.

Els assajos començaran amb els mateixos horaris i dies que la temporada passada, però no es descarta canvis durant la temporada, possiblement ampliant horaris d'assajos i estructurant-los de forma que s'aprofiti el cent per cent el temps, esperant poder augmentar el nivell de la colla i poder realitzar una bona temporada de Falcons, en l'any que es celebrarà el quarantè aniversari i poder així, deixar un bon gust de boca als membres de la mateixa i el públic vilanoví.

La junta de la colla, està preparant per aquesta temporada la realització de diferents tallers a les escoles de la ciutat per atraure nous falconers, també tenen previst celebrar el seu quarantè aniversari fent diferents activitats al llarg de la temporada, com exposicions, actuacions extraordinàries, o alguna altra activitat. Els Falcons també estan repartint a escoles i biblioteques municipals exemplars del conte " Mare vull ser Falconera " de la Blanca Peribañez i Beatriz Rojas, per a què els més petits coneguin de primera mà el fet falconer i s'engresquin a participar-hi.

Darrera actualització ( diumenge, 11 de març de 2012 21:43 )

 

ELS FALCONS ES QUEDEN SENSE PEIXATERIA I CELEBRARAN LA FESTA DEL COMPARSER AL IES MANEL DE CABANYES

Els Falcons de Vilanova ja no podran continuar fen servir La Peixateria Vella, local que es troba al C/ Unió n.. 5 de Vilanova i la Geltrú, per fer els seus assajos i vida social de l'entitat, degut a una normativa del 2010, que obliga a adaptar els locals on es realitzen espectacles públics i activitats recreatives. Desprès d’haver fet uns estudis tècnics, aquests han determinat que la Peixateria, no complia aquesta normativa i no es pot seguir fent us d’aquest local, ni els Falcons de Vilanova, ni qualsevol altre entitat. 

 
Tot això, als Falcons de Vilanova els ha creat una gran desubicació, inclòs desprès de tindre unes quantes reunions amb l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el qual els ha ofert uns altres locals per a desenvolupar les seves activitats del dia a dia, i poder guardar tot el material del que disposen. En aquests moments la colla falconera es troba encara en procés de negociació amb l’ajuntament pera trobar una solució que permeti a la colla, poder desenvolupar les seves activitats de la millor manera possible.
 

 

 

Els Falcons de Vilanova es una entitat amb vida pròpia, que a mes dels assajos que es fan totes les setmanes, també organitza trobades amb altres entitats de diferents punts geogràfics, se'n el punt central de trobada amb aquestes entitats, la Peixateria Vella, a on organitzen la majoria d’actes d’aquests intercanvis. 

En els darrers anys, i coincidint amb el carnaval, la colla celebra la festa del comparser, en les seves cinc edicions, la festa s’ha realitzat a la mateixa peixateria, però degut al tancament per part de l’ajuntament, aquest any el ball del comparser dels Falcons el faran al gimnàs del IES Manel de Cabanyes, el diumenge 19 de febrer de les 19:30 de la tarda, fins a les 04:00 de la matinada. L'entrada a aquest ball serà gratuïta.

L'esperit dels Falcons envers la Peixateria encara segueix se'n  ben viva, encara que la tanquin, i no per això deixaran de celebrar aquest ball que en els darrers anys ha estat el referent de la nit de les comparses a Vilanova. Així, els Falcons, conviden a tots els comparsers  que hi vulguin assistir, a passar-se pel gimnàs del IES Manel de Cabanyes.

- El dijous dia 16 de febrer al vespre la XATONADA amb la posterior participació a la Merengada Nocturna a la Plaça de les Cols.   

- El diumenge 19 de febrer, sortida de les COMPARSES, la bandera dels falcons, esmorzaran també a Can Pahissa.

- El dilluns 20 de Febrer a la tarda, sortida dels  COROS d’en CARNESTOLTES.

 

 

Darrera actualització ( divendres, 11 de maig de 2012 22:09 )

 

<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 10 de 11