CERCAVILA I EXHIBICIÓ DE FALCONS FESTA MAJOR 2014

Diumenge 27 de juliol de 2014 serà recordat pels falcons de Vilanova com la millor actuació de la seva historia.

Per donar el tret de sortida a l’exhibició de festa major els falcons de Vilanova, van començar el cercavila fent un “mont falconer”, figura poc vista a casa, seguit per 2 triplanxes, 6 vols de 3, i un capdil 6x7 exclusivament femení, i per entrar a plaça van realitzar 10 pilars de 3, així doncs tot feia creure que l’exhibició de Festa major seria històrica com va acabar següent.

 

 


Una vegada a l'escenari, els falcons de Vilanova, van realitzar per primer cop des de la creació dels Falcons el 1979 el capdil  9x10, figura molt treballada en els assajos i que va omplir de satisfacció la plaça de la Vila de Vilanova. S' hi van poder veure en una sola actuació figures d'alt nivell, com la Pira d ' 11, q s' havia fet per primera vegada a les Festes de la Mercè de fa fos anys. El vol de 5i dos de 3, el focking d'11 puntes, 2 tripires de 8, 9 cristos, 1 ventall de 3 i 2 ventalls i un pilar de 4 aixecat per sota.

 

 La canalla va demostrar molta concentració i seguretat, cosa que els va ajudar molt alhora de consolidar cada una de les figures.

Aquest any la colla convidada varen ser els Falcons del Ribera,  vinguts de Bao (Catalunya del Nord). Els del Riberal, tot i ser una colla de molt recent creació,  en concret el 2009, van assolir les següents figures : Vol de 4, serra amb punta de 3, catedral, 2 ventalls, escala 7x8, 1 pilar de 4 aixecat per sota i 2 flors.

 

Darrera actualització ( divendres, 8 d'agost de 2014 01:45 )

 

La Festa Major de Vilanova arrenca amb la millor actuació de la història dels Falcons

El primer cap de setmana de Festa Major ha estat testimoni de l'excel·lent estat de forma dels Falcons de Vilanova, que diumenge van completar la millor actuació de la seva història.

Seguir llegint

 

Darrera actualització ( dimarts, 29 de juliol de 2014 14:39 )

 

Sortida a Reus : “Falcons per la independència”

 

Aquest passat dissabte 12 de juliol, els de la Falcons de Vilanova van ser convidats per l’Assamblea.cat de Reus i Reus per la independència al Mercadal, en el acte : “Falcons per la independència”. També hi van participar els Falcons de Vilafranca i els Falcons de Llorenç del Penedés.

Es van realitzar 3 rondes de 2 figures cadascuna, encetant l’actuació els de Llorenç, seguit dels de Vilafranca i tancant el cercle els de Vilanova. Va haver-hi una gran col·laboració entre les tres colles, que es van ajudar alhora de controlar les figures més complicades.


Per primer cop a la història de la colla, els de la Faixa blava van pujar el vol de 5, figura molt treballada als assajos i que va ser coronada i descarregada amb èxit pels vilanovins. El cap de colla, Sergi Perez, molt orgullós del repte aconseguit, encara molt positivament l’actuació de Festa Major, que serà el proper diumenge 27 de juliol al vespre.

També hi vam poder veure les següents figures per part dels Falcons de Vilanova : 7 cristos, la pira de 10, un focking de 7 puntes amb 2 triangles i un pilar de 3, el capdil 8x9, la tripira de 8 i un pilar de 4.

En acabar l’acte, i seguit de l’assaig de la “V” de la diada, en el que els reusencs es preparen pel proper 11 de setembre, es va realitzar un capdil 8x9 de germanor en el que les tres colles hi eren representades, i si va desplegar una estelada al capdamunt.

 

Darrera actualització ( dilluns, 14 de juliol de 2014 01:45 )

 

<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 2 de 11