ELS FALCONS ESTRENEN EL 2012 AMB BONES SENSACIONS

 

Aquest passat diumenge 8 de gener de 2012, en motiu de la presentació dels equips del Club Esportiu Vilanova i la Geltrú, al Pavelló municipal Poliesportiu del Garraf, els Falcons de Vilanova van fer la segona actuació de la temporada, en la que celebren el quarantè aniversari de la colla.

Aquesta actuació s'ha fet fora de les dates en que fan els assajos, que sol ser des de la primavera fins a la tardor. Però l’actuació ha estat tot un èxit, tal com va manifestar la cap de colla Carol Ayala, felicitant als membres de la colla. També la presidenta ha tingut unes paraules per la colla indicant que ha estat un bon començament d'any.

L'actuació va començar amb tres ventalls girats, continuant amb un capdil de 7x8, en tot moment les figures van tindrà força estabilitat, encara que fa tres mesos que no hi han assajos, la tercera figura van ser dues tripires simultànies, molt vistoses i amb una plàstica molt aconseguida, la següent figura va ser una pira de 9, molt estable i amb força vistositat, es va continuar amb 2 vols de 3 i 2 vols de 4, i la sisena i última figura van ser tres cristos, amb agulles acompanyant a banda i banda.

Els falcons de Vilanova volen invitar a fer falcons a qui estigui interessat, podeu contactar mitjançant:

Correu-e: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Pàgina web: www.falconsdevilanova.cat

Facebook: falcons de Vilanova

 

Darrera actualització ( dilluns, 7 de gener de 2013 00:10 )

 

PRIMERA REPRESENTACIÓ TEMPORADA 2012

Els Falcons de Vilanova van fer una actuació junt als Bordegassos, al centre cívic de La Collada, el passat dissabte dia 26-11-2011. Amb motiu de la XV edició dels Premis de Prevenció d'Incendis Forestals de la Diputació de Barcelona, que es lliuren des de 1997, pretenen reconèixer públicament la feina que realitzen durant tot l'any les agrupacions de defensa forestal (ADF) amb el suport dels ajuntaments de la província.

Aquesta es la primera actuació dirigira per la recent estrenada cap de colla Carol Ayala, que va assumir el càrrec junt amb la presidenta de la colla Cristina Garduño i resta de la junta el passat dissabte dia 19-11-2011.

Cal a dir que en aquesta actuació s'han estrenat nous membres falconers, i que malgrat que no esrealitzava ningun assaig des de el passat 14-10-2011, aquesta va ser tot un èxit, les figures es vancarregar i descarregar sense patir els seus integrants, i el temps ens va acompanyar fen un dia totalment assolellat.

L'event va començar amb l'actuació dels Falcons de Vilanova. La primera figura va ser una tri-pira de set amb pilar al mig, seguidament van fer 1 vol de 4 i 2 de 3, per continuar amb una pira de 9, també van fer un focking de 7 puntes amb triangle i 2 cristos. Seguidament hi va actuar els Bordegassos.

L'agenda de la colla per la temporada vinent esta ja oberta, i la nova junta ja esta treballant per que aquesta sigui tot un èxit 

Aquest Nadal es farà la Festa de la nit del tió el 24 de desembre de 2011, el 19 de febrer de 2012, treure'm com tots els anys una bandera a les comparses, i el 30 de juny de 2012 es farà a Llorens del Penedès la Trobada anual de colles de Falcons de Catalunya. 

Aquestes 
son algunes de les sortides i events social, que ja te la colla en ferm, però passat carnaval es reprendran els assajos i s'ampliara l'agenda actual.

Darrera actualització ( dissabte, 10 de març de 2012 14:18 )

 

<< Inici < Anterior 11 Següent > Final >>

Pàgina 11 de 11