Els Falcons han anat a rebre la Flama del Canigó

Un any més, els Falcons de Vilanova i la Geltrú convidats per l’associació de veïns de Sant Joan han anat a rebre la Flama del Canigó. Vilonava com a punt de distribució del foc procedent del cim del Canigó, foc que va encendre centenars de fogueres la nit de Sant Joan i que agermana els pobles dels Paísos Catalans.


A quarts de vuit del vespre un cop llegit el manifest, els de la faixa blava van inciar la seva actuació i van realitzar les següents figures : un Capdil 6x7, 3 vols de 3, una tripira i un fockimg amb 6 puntes amb pilar de 3, aquesta última figura no es realitzava desde la refundació de la colla el 1998. Per acabar es van aixecar 3 pilars, i des d’un d’ells es va desplegar la senyera.


Darrera actualització ( dilluns, 14 de juliol de 2014 01:47 )

 

Festa del Roser a Vallbona d’Anoia

Aquest cap de setmana passat han estat les Festes patronals a Vallbona d’Anoia, la Festa del Roser. Els Falcons de Llorenç del Penedés i els Falcons de Vilanova i la Geltrú, hi van ser convidats per la colla anfitriona, els Falcons de Vallbona d’Anoia. Les tres colles van participar en un cercavila que es va fer pels carrers més cèntrics de la població. La durada va ser d’aproximadament de 3 hores, on s’hi van anar fent parades per a realizar les figures.

Els de la faixa blava, tot i tenir una manca d’efetius a causa de la sortida que van tenir a Roma els Bordegassos, van poder assolir amb èxit l’actuació. S’hi van poder veure : un Vol de 4 i 3 Vols de 3, una Tripira de 6 amb Pilar, una Pira de 8, una triplanxa, un focking de 7 puntes, un capdil 6 x7 i els Cristos, entre d’altres.

Per a finalitzar l’actuació, entre les tres colles van fer un Capdil de germanor, tot i que no es va acabar coronant. La bona relació entre les colles Falconeres es pot veure palesa en totes les actuacions en les que es comparteix actuació, barrejant-se per a poder crear una figura conjunta, i així fer els llaços més forts.

Recordem que els assajos són els divendres de 20:00 a 21:30 hores a la Peixetaria Vella i que animem a que grans i petits s’animin a venir a participar.

Darrera actualització ( dijous, 12 de juny de 2014 00:26 )

 

Els Falcons a la “FESTA CATALANA”

Tots els dissabtes entre el 10 de maig al 27 de noviembre es realitza a Barcelona una mostra on es pot viure la cultura i tradicions catalanes, i hi participaran un seguit de balls, entremesos, Castells, Falcons i vestiari d’arreu del territori.

El passat dissabte, en motiu de la “Festa Catalana”, els Falcons de Vilanova van actuar davant la Catedral de Barcelona conjuntament amb els Falcons de Barcelona i els gegants de la Barceloneta. Temporada que ha encetat amb molta força pels vilanovins, que fa 15 dies també van actuar en la Festa per una societat inclusiva i a la festa per la dignitat del poble Saharauí.

 

Per iniciar l’actuació els vilanovins van obrir amb 4 Cristos, que van sorprendre de nou al públic amb les tombarelles de les anxenetes. A continuación van muntar un Capdil 7x8 i seguidament van realizar un Focking de 6 puntes i 1 triangle, una tripira de 8, i no hi podia faltar el Vol de 4 amb 2 Vols de 3.

 

Darrera actualització ( dimarts, 10 de juny de 2014 02:25 )

 

<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 3 de 11