Els Falcons participen a la “11a Festa per una Societat Inclusiva” i “Haimes per a la Llibertat del Poble Saharauí” que s’ha celebrat aquest passat cap de setmana a la nostre comarca.

Els falcons de Vilanova i la Geltrú aquest cap de setmana han participat per partida doble en les accions solidaries que s’han dut a terme a la nostre comarca.

Dissabte al vespre es va actuar, com s’ha anat fent els darrers anys, a la 11ª Festa per una Societat Inclusiva, que aquest any es va celebrar a la plaça Charlie Rivel de Cubelles. Els Falcons van realizar les següents figuers : Capdil 7x8, 4 Cristos, 2 Pires de 7 simultànies i el Focking de 6 puntes.

Dimenge al matí també es van sumar a la iniciativa per a la Llibertat del Poble Saharauí a la plantada de Haimes que es va fer a la platja de Ribes Roges. L’actuació es va inciar amb 4 pilars en el que es va desplegar una bandera saharaui, i tot seguit es van realizar un Capdil 7x8, una Pira de 9, una Tripira de 7, un Focking de 6 puntes, 3 ventalls i 3 vols de 3.

Recordem que els assajos són els divendres de 20:00 a 21:30 hores a la Peixetaria Vella

Darrera actualització ( dimecres, 11 de juny de 2014 01:38 )

 

Els Falcons participen a la Festa Penedès 2014, que es va realitzar els dies 11,12 i 13 d'abril a Calafell

 

 

 

Un cop arrencats els assajos ara fa un mes, els Falcons de Vilanova enceten temporada en el marc de la Festa Penedès 2014, que s' ha celebrat aquest passat cap de setmana a Calafell.
En aquesta actuació de dissabte al migdia Falcons de Vallbona d'Anoia i  Falcons de Vilanova van compartir escenari .
Els vilanovins van realitzar les següents figures: capdil de 7 per 8, pira de 9, 3 pilars de 3, 4 vols de 3, focking de 8 puntes, tripira de 8 i per finalitzar van fer una figura conjunta amb els de Vallbona d'Anoia, un capdil de 7 per 8.
Recordem que els assajos es fan els divendres de 8 a dos quarts de 10 del vespre a la Peixateria Vella.

Darrera actualització ( dimarts, 10 de juny de 2014 02:21 )

 

Els Falcons tanquen la temporada amb una bona actuació malgrat les baixes

La temporada falconera arriba a la seva fi i els Falcons de Vilanova van celebrar aquest dissabte el seu Dia de la Colla. Acompanyats pels joves Falcons de Capellades van animar la rambla amb una cercavila i van actuar a la plaça de les Neus. Tot i presentar-se a la Diada amb força baixes, els vilanovins van treure pit i van acabar mantenint el bon nivell de tota la temporada. La cercavila va començar a la plaça del Mercat al voltant de les sis de la tarda i, de seguida, els Falcons de Vilanova van entrar a una Rambla plena a vessar amb tres pilars de tres caminant. Amb aquesta entrada, de seguida van captar l'atenció dels vianants. Durant la pujada fins a la plaça de les Neus van bastir més pilars caminats, un capdil 7x8, un tres obert, un vol de 4 i una pira de 10. Aquesta última, una construcció que s'esperava per a l'actuació dalt de l'escenari però que va sorprendre en avançar-se a la cercavila.

En arribar a la plaça de les Neus, els Falcons de Capellades van ser els encarregats d'obrir l'actuació. Vestits amb la seva faixa lila van alçar dues pires de 7 simultànies, quatre vols de 3 simultanis, un focking amb diversos pilars i un avet, entre altres figures.

 

Cap a quarts de vuit del vespre i ja de fosc, va arribar el torn de la colla local. Van començar forts amb els ventalls, dos de petits acompanyant-ne un de gran. Els van seguir un capdil 8x9 que, tot i presentar força novetats a l'alineació, no va comportar excessius problemes. Els Falcons de Vilanova van seguir amb un focking amb 8 puntes, una tripira de 8 i una bonica catedral.

I si a la cercavila els vilanovins havien fet ja una pira de 10, a l'escenari van decidir fer dues pires de 9 simultànies en les quals van participar gairebé tots els falconers disponibles. Les dues pires van haver de treballar de valent, però van completar-se i van demostrar que hi ha colla per a fer grans coses. Per acabar l'actuació, els Falcons de Vilanova van fer cinc cristos i el magnífic pilar de quatre per sota que tenen totalment dominat.

Per acabar de celebrar el Dia de la Colla, hi va haver sopar a la Peixeteria Vella. Una fideuà que va servir per recuperar forces tot i el robatori de les sèpies, l'anècdota del dia.

 

Fotos de l'Olga Gómez i l'Anton Bravo.

Darrera actualització ( diumenge, 20 d'octubre de 2013 20:15 )

 

<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 4 de 11