Aquest cap de setmana passat han estat les Festes patronals a Vallbona d’Anoia, la Festa del Roser. Els Falcons de Llorenç del Penedés i els Falcons de Vilanova i la Geltrú, hi van ser convidats per la colla anfitriona, els Falcons de Vallbona d’Anoia. Les tres colles van participar en un cercavila que es va fer pels carrers més cèntrics de la població. La durada va ser d’aproximadament de 3 hores, on s’hi van anar fent parades per a realizar les figures.

Els de la faixa blava, tot i tenir una manca d’efetius a causa de la sortida que van tenir a Roma els Bordegassos, van poder assolir amb èxit l’actuació. S’hi van poder veure : un Vol de 4 i 3 Vols de 3, una Tripira de 6 amb Pilar, una Pira de 8, una triplanxa, un focking de 7 puntes, un capdil 6 x7 i els Cristos, entre d’altres.

Per a finalitzar l’actuació, entre les tres colles van fer un Capdil de germanor, tot i que no es va acabar coronant. La bona relació entre les colles Falconeres es pot veure palesa en totes les actuacions en les que es comparteix actuació, barrejant-se per a poder crear una figura conjunta, i així fer els llaços més forts.

Recordem que els assajos són els divendres de 20:00 a 21:30 hores a la Peixetaria Vella i que animem a que grans i petits s’animin a venir a participar.