Aquest passat diumenge, 12 de juny de 2011, les dues colles vilanovines es van desplaçar a la petita localitat del Bages per participar en els actes de la seva festa major.

3obertspedor2011

Les dues colles van formar part de la cercavila de la festa major conjuntament amb la colla gegantera local i la dels Gegants Bojos de Solsona. La cercavila va començar a la plaça Gabriel Prat amb dos balls parats (La Pavana i el Corrandillo per part dels bastons i la serra de cinc puntes i la triplanxa amb pilar per part dels falcons). Seguidament es van endinsar pels carrers de la localitat i el casc antic on sota un fort sol i molta calor, les dues colles vilanovines van delitar al públic amb els seus balls i estructures. La colla falconera va realitzar entre altres un vol de quatre amb dos de tres simultanis, la pira de nou, els ventalls girats, agulles de tres pisos caminades entre altres. Els joves bastoners van realitzar tot el seu repertori, 4 de setembre, la Segona, la Boja, la Milana, etc.

La cercavila va conduir a les dues colles a la plaça de L'Església, on després de que les colles geganteres fessin uns balls conjunts, els Falcons van realitzar una petita actuació de quatre figures, la Tripira amb pilar, el capdil 6x7, La serra de sis puntes i el tres obert, figura que feia una temporada que no portaven a plaça i aquest any hi aposten fermament. La Colla Nois de Bastons van acabar la diada amb dos balls, la Milana i el 4 de Setembre.

Tripira.

La següent actuació dels Falcons de Vilanova serà el proper dissabte 18 de juny al monument Francesc Macià de la rambla de la Pau en motiu dels actes de la setmana del mar. També, i dins dels actes de L'Associació de veïns de Sant Joan, la colla actuarà en l'arribada de la flama del Canigó el proper dijous 23 de juny cap a les set de la tarda.

La colla recorda que els assajos continuen els divendres de 21 a 22'45h a la peixateria vella, carrer unió número 5 de Vilanova, els assajos son oberts a tothom qui ho vulgui provar. D'aquesta manera els falcons ja es preparen per participar en la festa major vilanovina on esperen poder realitzar bones actuacions i seran acompanyats per el grup de dansa basca "Meaka Dantza Taldea" d'Irun

 

 

Darrera actualització ( dissabte, 5 d'octubre de 2013 19:37 )