El passat diumenge 3 de juliol, la colla local dels Falcons de Vilanova es van desplaçar a la petita localitat de Malla (Osona), per participar un any mes a la trobada de colles de falcons de Catalunya. Per segon any consecutiu, la trobada compta amb la participació de les deu colles que formen actualment el món falconer a Catalunya. Els Falcons de Barcelona, els Falcons de Llorenç del Penedès, Falcons de Vallbona d'Anoia, Falcons del País del Cava, Falcons de Vilafranca, Falcons de Malla, falcons de Castellcir,Falcons de Piera, el Falcons del Riberal i la colla vilanovina.

Capdil 8x9 de germanor.

La trobada va començar en tres punts de la petita localitat, degut a que es tracta d'una vila de 260 habitants repartits majoritàriament en masies, l'organització va dividir en dues parts la diada, la primera actuació en tres masies de la vila i la segona en el pàrquing d'un centre comercial, patrocinador de la diada.

En la primera part cada colla va realitzar dues figures, la colla vilanovina va dur a plaça la tripira amb pilar de tres i la serra de sis puntes amb un triangle. Un cop acabades les rondes de les quatre colles que hi havia en aquest punt es va fer un capdil 8x9 de germanor amb falcons de totes les colles. Seguidament les colles es van desplaçar al pàrquing del supermercat on també hi van fer cap la resta de colles participants. Un cop allà es van fer quatre rondes de figures de les deu colles, un total de quaranta figures on es va poder veure l'ampli i variat repertori de les colles de falcons. La colla local va fer la Pira de nou, la tripira amb pilar, la serra de sis puntes amb un triangle i un vol de quatre amb dos de tres.

Un cop acabada la diada es van fer entrega de recordatoris a totes les colles assistents per part de la colla local i l'alcalde de Malla.

La colla vilanovina va desplaçar-se seguidament a Vilanova per poder participar a la tarda a la gravació del Lipdub de festa major completant així una intensa Peró agradable diada falconera. La colla local seguirà els assajos tots els dimecres de nou del vespre a tres quarts d'onze a la peixateria vella per preparar ja els cercaviles i l'actuació de festa major i convida a qui vulgui participar-hi a venir als assajos, provar-ho i apuntar-se a la colla si l'experiència ha agradat.