Identificació

Colla dels Falcons de Vilanova i la Geltrú

Associació cultural sense anim de lucre inscrita al registre de la Generalitat de Catalunya

Vilanova i la Geltru (Barcelona)

www.falconsdevilanova.cat

Informació de contacte actualitzada a la secció "Contacte"

Vincles externs

Aquest website pot contenir víncles amb altres websites que poden posseir polítiques/sistemes, normes de privacitat diferents i amb els que, sota cap concepte, s’intercanviaran dades de caràcter personal. Colla dels Falcons de Vilanova i la Geltrú no es responsabilitza ni del contingut ni de qualsevol altre aspecte relacionat amb websites pertanyents o dirigits per tercers.

Protecció de dades

Aquest website permet a l'usuari, sota la seva única responsabilitat, la gestió de les seves dades de caràcter personal. L'usuari no ha de revelar les seves dades a tercers. Per qualsevol consulta o dubte en la modificació o cancelació de comptes d'usuari, la Colla dels Falcons de Vilanova i la Geltrú us atendrà a la secció "contacte".

Disputa legal

Només està autoritzat l'ús personal d'aquest web, no comercial. No són permeses reproduccions parcials o totals sense permís del titular

La Colla dels Falcons de Vilanova i la Geltrú,no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l'accés al web o per la impossibilitat d'accedir-hi.

La Colla dels Falcons de Vilanova i la Geltrú, respon com a titular de www.falconsdevilanova.cat

Informació de contacte actualitzada a la secció "Contacte"

tancar